Uitlaatklep

Gepubliceerd op 16 april 2024 om 15:58

 

Sinds ruim een jaar heb ik AI ontdekt. AI oftewel Artificiële Intelligentie. Onder het kopje BLOG is hierover al een stuk te vinden dus daar ga ik verder geen woorden aan verspillen. Deze rubriek is ook niet bedoeld om te discussiëren over AI en wat je daar van vindt. Ik vind het erg leuk om er mee bezig te zijn en dit aparte BLOG is voor degenen die het ook leuk vinden om naar te kijken of om te leren.

Ik ben even zoekende te geweest naar de juiste vorm. Eerst heb ik een pagina aangemaakt op facebook maar dat idee heb ik weer verworpen.

Wat wel leuk loopt op facebook is de aparte groep waar iedereen in kan posten en waar je vragen kunt stellen en inspiratie kunt opdoen. Deze groep heet: AI NEDERLANDSTALIG en hiervoor kun je je zo aanmelden.

Wat ik er voornamelijk mee doe is mijn fantasietjes uitwerken in een afbeelding en soms teksten erbij maken.

Een enkele keer krijg ik een speciaal verzoek zoals bijvoorbeeld een bijzondere en passende afbeelding voor bij een speciale gelegenheid. Bijvoorbeeld een afbeelding voor op een taart of iets grappigs voor een familielid of collega.

Een hele leuke en wat grotere opdracht kreeg ik laatst voor het ontwerpen van een bookcover. Op 17 mei aanstaande wordt dit boek uitgegeven. Best trots op natuurlijk.

Kortom...Dit BLOG is voor de leuk en een beetje als uitlaatklep voor mijn creativiteit.

Heb je zelf bepaalde wensen of wil je iets weten? Vraag het me gerust. Ik ben zeker geen expert in AI maar ik weet wel een beetje de weg.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.