Ergens in 2016-2017 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Ik ben dus vrij laat serieus begonnen met fotografie (geboren in 1962) maar jeetje wat ben ik gegrepen door het hele gebeuren. Sindsdien was het een aaneenschakeling van cursussen, workshops, tegen de grenzen van je materiaal aan lopen, weer investeren en dan weer van voor af aan leren en dat is nog steeds zo.

Ondertussen ontdekken dat er slechts 3 toverwoorden zijn en dat zijn oefenen en oefenen en oefenen.

De hobby werd een passie die ik van tijd tot tijd ook professioneel inzet. Dit wel op heel kleine schaal dus als je graag iets wilt vraag het dan tijdig.

Mijn tarieven hou ik heel bewust laag. Iedereen moet toegang hebben tot mooie fotoherinneringen.

Tarieven, voorwaarden en links naar mijn werk vindt je onder “Contact” onderaan de website.

Ik heb geen rode draad in mijn werk. Fotografie is mijn hobby en dat betekent dat ik bijna alle vormen van fotografie graag beoefen. Als ik naar mijn fotoarchief kijk dan kan ik moeilijk ontkennen dat mijn hart bij de natuur ligt en dan springen de vogels er wel uit. Vogels hebben iets magisch en ongrijpbaars. Ik hou er van.

Verder doe ik als fotograaf veel vrijwilligerswerk. Ik ben aangesloten bij de Stichting Mascura en verzorg gratis fotoshoots voor 70-plussers. Ook sportverenigingen mogen een beroep op mij doen. Ik waardeer de inzet van sporters enorm.

Wat ik liever niet doe zijn bruiloften, partijen en afscheidsfotografie. De emoties tijdens dergelijke gebeurtenissen komen bij mij gewoonweg te hard binnen. Dan is het niet leuk meer. Ik maak ook geen sprookjesfoto's. Af en toe durf ik wel een leuke bewerking loslaten op een foto maar ik leg liever de realiteit vast.

Mijn website is opnieuw gevuld met een brede selectie van mijn werk. Wil je nog meer zien kijk dan via de knoppen naar diverse sociale media bij de contactgegevens.

Van tijd tot tijd vul ik ook mijn blog met een nieuw schrijfsel. Schrijven is ook al jarenlang een hobby van mij. Tegenwoordig komt daar ook nog het ontwerpen middels artificiële intelligentie bij. Dat vind ik heerlijk om te doen.

Wat zit er in mijn fototas? Sony A9 en Sony A7III. Een 100-400 en een 200-600. Een 24-105, 50mm en 35mm. Verder een groothoek en 2 macrolenzen van Laowa. Legio accessoires maar die zijn niet op te sommen.