Aanpassen en weer door...

Gepubliceerd op 11 maart 2023 om 14:43

Het wordt tijd om een paar knopen door te hakken. Mijn commerciële activiteiten stoppen en ik neem geen betaalde opdrachten meer aan.

Het laatste jaar heb ik te vaak “nee” moeten zeggen omdat ik het fysiek niet trek. Door problemen met mijn luchtwegen en mijn rug zit ik momenteel in een vicieuze cirkel. Die moet sowieso eerst doorbroken worden zodat ik weer wat beter ga kunnen bewegen. Op dit moment is het zo dat ik niks kan doen zonder mijn eeuwige krukje en daar baal ik stevig van. Als ik een dag gefotografeerd heb moet ik er drie bijkomen. Die dag besteed ik dan eerlijk gezegd liever aan mijn hobby natuurfotografie.

Behalve dat spelen er nog wel een paar zaken maar het heeft niet zoveel zin daarover hier uit te wijden. Laten we het er maar op houden dat het voor mijn gemoedsrust ook beter is.

 

 

Al mijn vrijwilligerswerk als fotograaf blijf ik doen. Sportverenigingen, Mascura, 70+-project en de politiek. Het geeft me veel energie en plezier mensen blij te maken met een herinnering en zolang dat wederzijds is blijf ik dat doen. Wat ik incidenteel ook nog wel wil doen is familiefoto’s, koppels, kinderen en de geliefde huisdieren maar alleen voor mensen van mijn dorp of indien ze hier in de buurt gemaakt mogen worden. Dat kan echt niet gratis maar tegen een schappelijke onkostenvergoeding doe ik dat.

Verder dus alleen maar dingen die ik fysiek aankan en die ik graag doe. Ik ben sowieso niet commercieel ingesteld en het gaat me rust geven.

Als ik eens een gek idee in m’n hoofd krijg plaats ik een oproepje op facebook en als je zelf een leuk idee hebt om uit te werken zou ik zeggen…Stuur me een berichtje.

 

Mijn WEBSITE blijft in de lucht.

Veel foto’s zijn mooi te bekijken op FLICKR.

Mijn PROFIEL OP FACEBOOK blijft en ook mijn PAGINA omdat ik daar de albums van de verenigingen soms op deel.

En tenslotte heb ik nog een INSTAGRAMACCOUNT maar daarop ben ik wisselend actief.

 

Achter elke deur die je sluit gaat er ook weer eentje open. Fotograferen is en blijft mijn grote passie maar ik ga verder in iets aangepaste vorm.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.